Методичні розробки уроків

Тема уроку: Технологія приготування страв з овочів.

Модуль 2

https://drive.google.com/file/d/1XcVbZ28yOVKtoaEUsy9fBeV2e-AfrYes/view?usp=sharing

Тема уроку: Технологія приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.

Модуль 2

https://drive.google.com/drive/folders/1j-NEjVi8bfhMq7w5rb7CEo3IffXaJgvJ?usp=sharing

Тема уроку: Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього.

Модуль 2

https://drive.google.com/drive/folders/1NGZ88gZ4cYKIuv-RYfEbtYm0-fAbGSr_?usp=sharing

Тема уроку: Технологія приготування сметанних та молочних соусів.

Модуль 2 

https://padlet.com/irinanasidac/padlet-su2u9y5l8pkhmwh3

Коментарі

Популярні публікації