Методичні розробки уроків
Тема уроку: Технологія приготування страв з овочів.
Модуль 2
https://drive.google.com/file/d/1XcVbZ28yOVKtoaEUsy9fBeV2e-AfrYes/view?usp=sharing
Тема уроку: Технологія приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.
Модуль 2
https://drive.google.com/drive/folders/1j-NEjVi8bfhMq7w5rb7CEo3IffXaJgvJ?usp=sharing
Тема уроку: Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього.
Модуль 2
https://drive.google.com/drive/folders/1NGZ88gZ4cYKIuv-RYfEbtYm0-fAbGSr_?usp=sharing
Тема уроку: Технологія приготування сметанних та молочних соусів.
Модуль 2
Коментарі
Дописати коментар